Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Διακόσμησε τα ακουστικά σου!

Print this post
Τα υλικά που χρείαζεσαι είναι:
  • Κλωστές
  • Ψαλίδι


  Βήμα 1: Διάλεξε τις κλωστές που θέλεις


 Βήμα 2: Κάνε ένα κόμπο κάτω από το ακουστικό


Βήμα 3: Ξεκίνα να τυλίγεις την μακρύτερη άκρη της κλωστής γύρω από το καλώδιο. Φρόντισε να τυλίγεται μαζί με το καλώδιο και η μικρότερη άκρη της κλωστής.


Βήμα 4: Όταν τυλίξεις αυτή την κλωστή, ως εκεί που θέλεις, δέσε την με ένα κόμπο


Βήμα 5: Δέσε την δεύτερη κλωστή, προσέχοντας, ο κόμπος να είναι λίγο πιο πάνω από εκεί που έδεσες την πρώτη κλωστή. Έτσι δεν θα υπάρχει φόβος να ξετυλιχτεί.

 


Βήμα 6: Πιάσε τα δύο μακρύτερα κομμάτια κλωστής και τύλιξε τα γύρω από το καλώδιο, προσέχοντας και πάλι να τυλίγεις μαζί και το μικρότερο κομμάτι





Βήμα 7: Για να συνεχίσεις και πάλι με ένα χρώμα, κάνε ένα κόμπο, και συνέχισε να τυλίγεις με το χρώμα της επιλογής σου.


Με προσοχή, πάντα μαζί με το καλώδιο, να τυλίγεις και το δεύτερο κομμάτι κλωστής. Τώρα, συνέχισε αυτή την διαδικασία και με τα δύο κομμάτια από καλώδια, μέχρι να φτάσεις στο σημείο που ενώνονται.



Βήμα 8: Τύλιξε και τα δύο κομμάτια των ακουστικών με την ίδια κλωστή. Όταν τελειώσεις κάνε έναν διπλό κόμπο και κόψε το κομμάτι που περισσεύει.

Βήμα 9: Για το μεγάλο κομμάτι του καλωδίου, διάλεξε τις κλωστές που θέλεις (φρόντισε τα κομμάτια που θα κόψεις να είναι αρκετά μεγαλύτερα από το μήκος του καλωδίου) και δέσε τες σε έναν κόμπο.

Βήμα 10: Δέσε τις κλωστές στην αρχή του καλωδίου, και συνέχισε να τυλίγεις όπως και πριν. Τύλιγε το χρώμα που θέλεις κάθε φορά γύρω από το καλώδιο μαζί με τις υπόλοιπες κλωστές. 



Τα ακουστικά σου είναι έτοιμα!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου