Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Κρουασάν σοκολάτας

Print this post


Είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο κρουασάν, ιδανικό για πρωινό, επίσης γίνεται ωραίο και αλμυρό, με κασέρι και ζαμπόν.











Υλικά:
  1. Σφολιάτα
  2. Σοκολάτα
  3. Μπανάνα, δημητριακά (προαιρετικά)

Βήματα

Απλώνουμε την σφολιάτα στο ταψί και την διπλώνουμε στην μέση

 

Με ένα μαχαίρι κόβουμε λωρίδες την σφολιάτα και την απλώνουμε πάλι στο ταψί


 

Βάζουμε στην μέση την σοκολάτα


Τυλίγουμε την σφολιάτα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω









Κόβουμε όσα κομμάτια περισσεύουν

Αλείφουμε με λίγο γάλα


Ψήνουμε το κρουασάν στους 180 βαθμούς, στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει,  περίπου 20 λεπτά 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου